Siirry sisältöön
Axitare

Terveysteknologian kotimainen innovoija

Axitare antaa elinvoimaa

Axitare Oy on täysin kotimainen yritys, joka perustettiin vuonna 2017. Axitare on terveysteknologia-alan toimija ja kehittäjä, jonka asiantuntijoilla on kokemusta kotihoito-yhteistyöstä yhteenlaskettuna kymmenien vuosien ajalta. Tiimimme jäsenten vahvuudet täydentävät toisiaan luoden innovatiivisia terveysteknologisia ratkaisuja. Henkilökuntaamme kuuluu sekä IT-ratkaisujen kehittämisen ammattilaisia kuin kotona asuvien ikääntyneiden palvelujen asiantuntijoita.

Perustettu vuonna

2017

Yli
loppukäyttäjää
%
liikevaihdon kasvu

Axitaren tarina

Axitaren lääkeautomaatin kantavana ajatuksena oli halu luoda kotona asuville ikääntyvillä aidosti helppokäyttöinen lääkeautomaatti.

Axitaren perustaja oli aiemmin innovoinut menestykseen nousseen ateria-automaatin, joka teki kotiaterioiden tarjoilusta helpompaa ja turvallisempaa kotona asuville ikääntyville. Hän näki mahdollisuutena saman periaatteen soveltamisen myös lääkehoitopalveluun, ja näin Axitaren ideointi lähti liikkeelle.

Vuonna 2017 Axitare aloitti yhteistyön Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) kanssa lääkehoidon uudentyyppisen ratkaisun luomiseksi. Etelä-Karjalassa oltiin oltu aiemmin tyytyväisiä ateria-automaattiin, joka niinikään oli Axitaren perustajan alunperi innovoima ja kehittämä tuote.  Syntyneen luottamuksen pohjalta alkoi yhteistyö myös lääkeautomaatin kehittämiseksi.

Tästä alkoi hyvin käytännönläheinen tutustumisjakso, jonka aikana Axitaren suunnittelijat kiersivät Eksoten kotihoidon mukana tutustuen kotihoidon käytänteisiin ja lääkejakeluun. Käytännön havaintojen pohjalta alkoi aidosti käyttäjäystävällisen ja helpon lääkeannosteluautomaatin suunnittelu.

Laitteen kolmas versio kelpasi kotihoidon tiimille, ja se on edelleenkin käytössä.

Teknologia hoitotyössä auttaa säästämään hoitajien aikaa ihmisten kohtaamiseen.

Aidosti asiakkaan tarpeet edellä kehitetty innovaatio

Me Axitarella olemme vilpittömän ylpeitä siitä, että olemme pystyneet kehittämään palvelun, joka on tehty asiakkaidemme tarpeet edellä. Se on tulosta kuuntelemisesta, asiakkaan tarpeiden ymmärryksestä ja laadukkaasta teknologisesta kehitystyöstä.

Olemme onnistuneet kehittämään ainoan laitteen Euroopassa, joka tarjoilee lääkkeet helposta lääkekiposta. Näin asiakkaan ei tarvitse avata lääkepakkauksia tai -pusseja. Asiakkaan ei myöskään tarvitse painaa yhtäkään nappia – pelkästään nostaa lääkekippo automaatista ja nauttia annostellut lääkkeet.

Asiakkaitamme

Lääkeautomaattejamme on jo yli 2 000 kodissa helpottamassa arkea ja tuomassa lisää turvallisuutta. Tästä näet asiakkaitamme, jotka jo tarjoavat palveluamme omille asiakkailleen.

paijat-hameen-hyvinvointialue-tunnus-rgb-vari-FIN-4
EKHVA_Vaaka_RGB_Logo_TIFF
keusote_logo
HYVAKS_logo_1_RGB
Eloisa RGB original (PNG)

Olemme täysin kotimainen yritys

Axitare on täysin kotimainen yritys, jonka oma laitevalmistus ja tekninen tuki sijaitsevat Helsingissä.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.