Siirry sisältöön
Axitare

Täyden palvelun lääkeautomaatti

Aidosti helppokäyttöinen ja vaivaton lääkkeen annostelija kotihoidon asiakkaille

Kun on lääkkeenoton aika, lääkeannostelija puhuttelee henkilöä hänen omalla nimellään ja kehottaa ottamaan lääkkeen. Laitteesta tulee näkyville tuttu lääkekippo, johon lääkkeet on annosteltu valmiiksi. Kippo on helppo nostaa laitteesta, ja lääkkeet ovat valmiita nautittaviksi.

_DSC8868

Ei tarvetta annospussien availulle

Iän myötä sorminäppäryys saattaa heiketä, ja lisäksi jotkut sairaudet hankaloittavat erilaisten pakkausten avaamista. Axitaren lääkeautomaattia käyttäessä asiakkaan ei tarvitse itse availla mitään, vaan lääkkeet ovat valmiiksi annosteltuina lääkekipoissa. Lääkekipot ovat tuttuja, kotihoidon yleisesti käyttämiä annoskippoja.

Helppokäyttöinen lääkeautomaatti

Lääkeannostelurobotti helpottaa lääkkeiden ottamista ja tekee siitä turvallista.
Lääkeautomaattiin mahtuu kerralla 48 annosta.
Hoitajalta menee täyttöön 10–20 minuuttia.
Lääkkeet voidaan annostella apteekki- tai annosjakelupakkauksista.
Automaattiin voi täyttää myös nestemäisiä ja jauhemaisia lääkkeitä.
Lääkeautomaatti voi tarjoilla määräaikaisia ja tarvittaessa otettavia lääkkeitä, kuten kipulääkkeitä.
Automaatista saa tiettyjen päivien lääkkeet ulos matkaa varten.
Lääkeautomaatissa on noin vuorokauden kestävä akku, jos sen virransaanti katkeaa.

Ei nappien painelua – vain lääkekippo käteen

Lääkeautomaatissamme on vain yksi ainoa nappi. Sitä käytetään, kun hoitaja tai omainen täyttää lääkeautomaattiin uusia lääkeannoksia. Itse asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse painaa nappia laitetta käyttäessään. Jos hän kuitenkin painaa pyöreää sinistä nappia laitteen etupaneelissa, automaatti kertoo lempeällä äänellä, mikä päivä on, mitä kello on ja milloin seuraava lääkeannos otetaan.

Asiakastuki vuoden jokaisena päivänä

Axitaren asiakaspalvelutiimi auttaa hoitajia laitteen käyttöön liittyvissä asioissa vuoden jokaisena päivänä klo 7–22. Olemme vain puhelinsoiton päässä.

Etänä toteutettava valvottu videovälitteinen lääkkeenanto

Axitaren lääkeautomaattiin on mahdollista liittää valvottu lääkkeenanto etätoiminnallisuutena. Tämä voi tulla tarpeen, kun halutaan esimerkiksi varmistaa, että muistisairas asiakas ottaa varmasti lääkkeensä.

Tällöin automaatin yhteyteen asennetaan videokuvaa välittävä ruutu, jonka välityksellä hoitaja pystyy seuraamaan asiakkaan lääkkeenottoa omalta työpisteeltään käsin.

Inhimillinen lääkerobotti

Lääkeautomaattimme on ominaisuuksiltaan kuin puhuva lääkerobotti. Se puhuttelee asiakasta hänen omalla äidinkielellään ja etunimeltä. Se ei kuitenkaan kuulosta kalsealta lääkerobotilta vaan lempeältä ja inhimilliseltä hoivakumppanilta.

Katso vaikka videoltamme!

Tekninen tukemme seuraa vikailmoituksia etänä

Lääkeautomaatit ovat yhteydessä hoitajien ja omaisten käyttämään etähoitojärjestelmään langattoman verkon kautta. Samalla tekninen tukemme seuraa laitteiden toimintaa reaaliajassa. Esimerkiksi jos laitteen virransaanti on häiriintynyt, tilanteesta lähtee heti hälytys hoitajalle ja halutessa omaisille.

Pitkittyneessä tilanteessa myös Axitare saa tilanteesta ilmoituksen ja seuraa tiiviisti tilannetta. Voimme olla tarpeen tullen yhteydessä kotihoidon henkilökuntaan.

Seuraamme jatkuvasti laitteen muitakin toiminnallisuuksia, esimerkiksi akun kestoa. Jos akun teho näyttää heikenneen, reagoimme heti tilanteeseen ja tarvittaessa toimitamme uuden laitteen tilalle.

Huoltoa vaativissa tilanteissa pystymme ratkomaan 90 % tapauksista etänä.

Kotimainen laitevalmistus ja huolto

Axitaren lääkeannostelurobotti on täysin kotimainen innovaatio, ja laitteet valmistetaan omissa toimitiloissamme Helsingissä.

Samoissa tiloissa palvelee myös huoltomme. Kun lääkeannostelurobotti palautuu Axitarelle, se kunnostetaan uutta vastaavaksi ja luovutetaan taas käyttöön eteenpäin.

Panostamme laitteissamme aikaa kestäviin materiaaleihin sekä designiin.

Axitare on täysin kotimainen yritys, jonka oma laitevalmistus ja tekninen tuki sijaitsevat Helsingissä.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.